Oda yeni binasında

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, göreve seçilirken söz verdikleri odanın kendi hizmet binası sözünü yerine getirdiklerini ve yeni hizmet binasına taşındıklarını açıkladı.Oda...

Oda yeni binasında

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, göreve seçilirken söz verdikleri odanın kendi hizmet binası sözünü yerine getirdiklerini ve yeni hizmet binasına taşındıklarını açıkladı.

Oda başkanı Akarken yaptığı açıklamada, “ 2000’e yaklaşan üye sayısıyla Muğla Merkezin en büyük mesleki örgütü olma özelliğindeki odamızın hizmet noktasında en büyük eksiklik olan odamıza ait hizmet binası sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mart 2010 yılında yapılan Genel Kurulda esnafımızın birinci önceliği olan ve bizim de sözünü verdiğimiz hizmet binamızı gecesini gündüzüne katarak çoluk çocuğunun nafakasını çıkarmaya çalışan çok sevdiğimiz vefakâr esnafımıza kazandırdık. Bundan sonraki oda çalışmalarımızı ve esnafımıza vereceğimiz hizmetleri İsmet Çatak Caddesi No:10’da devam edeceğiz. Bu hizmet binasının esnafımıza kazandırılmasında katkı ve desteklerini esirgemeyen esnaflarımıza, yönetim ve denetim kurullarındaki arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.