Oda başkanlarından, Saatcı’ya ziyaret

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Başkan Saatcı, oda başkanlarıyla yaptığı sohbette Muğla'nın sorunlarına değinerek yine Büyükşehir...

Oda başkanlarından, Saatcı’ya ziyaret

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Başkan Saatcı, oda başkanlarıyla yaptığı sohbette Muğla'nın sorunlarına değinerek yine Büyükşehir yasasını eleştirdi.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Muğla'nın farklı ilçelerinden oluşan odalar birliği üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, Fethiye Esnaf Odası Mehmet Soydemir, Dalaman Esnaf Odası Şevket Takar, Ortaca Esnaf Odası Hüsamettin Karaşahin, Muğla Esnaf Odalar Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, Ortaca Şoförler Odası Halil Erpek, Köyceğiz Şoförler Odası Ünal Palancıoğlu, İçmeler Şoförler Odası Yusuf Onat, Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik, Ula Esnaf Odası Başkanı Bekir Kanat, Yatağan Şoförler Odası Nizamettin Köklü, Muğla Oto Tamir Kaporta Elektrik Bobinaj Tv Tamircileri Odası Başkanı Mehmet Çetin ve Muğla Berberler Odası Özcan Çolakkol yer aldı. Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla'nın sorunları ile ilgili oda başkanlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra, yine büyükşehir yasasını eleştirdi. Başkan Saatcı oda başkanlarına ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.