Öçalmaz, gençlik liderleriyle buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü STK Daire Başkanlığı tarafından Konya İlinde yapılan, 09 – 12 Şubat 2017 tarihleri arasında Bayanlara, 15 – 18 Şubat 2017 tarihleri...

Öçalmaz, gençlik liderleriyle buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü STK Daire Başkanlığı tarafından Konya İlinde yapılan, 09 – 12 Şubat 2017 tarihleri arasında Bayanlara, 15 – 18 Şubat 2017 tarihleri arasında ise Erkeklere verilen eğitime katılıp Gönüllü Gençlik Lideri olmaya hak kazanan gençlerle Uluslararası Gençlik Merkezimizde düzenlenen kahvaltı ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan ve Mehmet Akif Ersoy'un "Hani Asım'ın nesli diyordun ya, gerçekten bir nesilmiş ki çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek" sözüne vurgu yapan Öçalmaz; “ Bugün bu gençlik her alanda her platformda göğsümüzü kabartan gurur duyduğumuz bir gençliktir. Bu da bize gösteriyor ki ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın teminatı olan bu gençleri her alanda en iyi şekilde eğitip onlardan faydalanmalıyız dedi.” Dedi.

Gönüllü Gençlik Liderleri ile teker teker tanışıp bilgi alan Öçalmaz, kendilerine güvendiğini belirterek hepsine başarılar diledi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.