Obeziteye karşı dans

Marmaris ilçesinde obeziteyle mücadele kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler çalınan hareketli müzikler eşliğinde uzun süre dans etti.Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda öğrenciler...

Obeziteye karşı dans

Marmaris ilçesinde obeziteyle mücadele kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler çalınan hareketli müzikler eşliğinde uzun süre dans etti.

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda öğrenciler ve öğretmenleri 09.30'da Uzunyalı sahilinde buluştu. Yüzden fazla öğrencinin katıldığı etkinlikte, öğrenciler ile öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ın da katılımıyla yaklaşık 2 kilometre yürüyüş yaptı.Türkmenistan Parkı'nda sona eren yürüyüşün ardından öğrenciler, çalınan hareketli müzikler eşliğinde uzun süre dans etti. "Gangnam Style", "Harlem Shake" ve "Ankara'nın Bağları" gibi müziklerin çalındığı etkinlikte öğrenciler dans ederek hem eğlenmiş hem de spor yapmış oldu. Dansları sırasında renkli görüntüler sergileyen öğrencileri, yoldan geçen vatandaşlar ve turistler de ilgiyle izledi.

Aldoğan, öğrencilere daha çok hareket etmeleri tavsiyesinde bulundu. Açık hava sporlarına bundan sonra da devam edeceklerini belirten Aldoğan, "Gençlerimiz bu kadar serbest bırakılmalarına rağmen kısa mesafede yoruluyorlar, sanki hareket ederken bile üşeniyor gibiler. Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek" dedi.

Aldoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak velileri de etkinliğe katarak hafta sonları uzun yürüyüşler yapmak istediklerini kaydetti.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.