NİHAT ÖZTÜRK'TEN YALANLAMA

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, yazılı, görsel ve sosyal medyada AK Parti’nin temayül Yoklamasının sonuçlandığına yönelik çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat...

NİHAT ÖZTÜRK'TEN YALANLAMA

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, yazılı, görsel ve sosyal medyada AK Parti’nin temayül Yoklamasının sonuçlandığına yönelik çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti’nin Büyükşehir ve Menteşe belediye başkan adayını belirlemek için yaptığı Temayül Yoklamsının sonuçlandığı ve açıklandığı yönündeki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.  Öztürk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“9 Kasım 2013 Cumartesi günü Muğla İl geneli için yapılan temayül sonuçları Ak Parti Genel Merkezi tarafından açıklanmadı ve açıklanmayacak. Son 1-2 gündür sosyal medya üzerinden olsun, yazılı ve görsel medya üzerinden olsun Muğla Temayül Sonuçlarına ilişkin gerçek dışı bir takım beyanatlar ve bilgilendirmeler yapılmaktadır. Aday adaylarımız ve partililerimizden Genel Merkezimiz tarafından resmi bir açıklama yapılıncaya kadar ihtiyatlı davranmalarını, yapılan ve yapılacak olan spekülasyonlara mahal vermemeleri adına Genel Merkezimizin yapacağı açıklamayı beklemelerini özellikle rica ediyorum. Şu ana kadar henüz İl Başkanlığımıza ulaşmış bir bilgi yoktur. Temayül Sonuçları “Temayül Üst Kurulu”nca Sayın Başbakanımıza sunulacaktır. Partimizde Belediye Başkan adayları belirleme süreci 6 aşamalıdır. Anket, Akademisyenlerin yapmış olduğu çalışmalar, temayül yoklaması, bölge milletvekillerinin görüşleri, partimiz Genel Merkez Yürütme Kurulu’nun değerlendirmesi ve en son olarak ta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmaları sonucu Tüm Türkiye için Belediye Başkan Adaylarımız belirlenecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır. Aday belirleme süreci tamamlandığında aday adaylarımız ve tüm teşkilatımız ile belirlenen aday etrafında kenetlenip, hep birlikte seçim için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Bu haber toplam 380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.