Nihat Öztürk, Bodrum’u ziyaret etti

Bodrum’da teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda buluşan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, 25 yıllık siyasi birikimini ve il başkanlığı sürecinde kazandığı tecrübeyi milletvekili olarak Ankara’ya taşımak...

Nihat Öztürk, Bodrum’u ziyaret etti

Bodrum’da teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda buluşan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, 25 yıllık siyasi birikimini ve il başkanlığı sürecinde kazandığı tecrübeyi milletvekili olarak Ankara’ya taşımak istediğini açıkladı.

Büyük bir bölümünü kadın ve gençlerin oluşturduğu teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Öztürk, Bodrum’un Türkiye turizmi ve siyasi açıdan önemine işaret ederek, “Milas-Bodrum hattı AK Parti’nin Muğla’daki başarısı için önemli bir çizgi. Muğla’ya daha iyi hizmet vermek için yola çıktım” dedi.

Öztürk, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’in konuşmasında kendisini Bodrum’un da milletvekili aday adayı olarak gösterdiğine işaret ederek, “Bu açıklamadan gurur duydum. Ben Bodrum’daki teşkilat mensuplarımızın da Milletvekili Aday Adayıyım. Milletvekili olarak seçilip Ankara’ya gidersem sizin sesiniz olacağım. Bodrum’un sıkıntılarının çözümü için gece gündüz demeden çalışacağım” diye ifade etti.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.