Nihan Tuncel Yücelen’de

Muğla’nın tanınmış Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Nihan Tuncel Muğla Özel Yücelen Hastanesi’nde göreve başladı.Kadrosunu ve teknolojik ekipmanlarını hergeçen gün artırarak sağlık yolunda ilerlemeye...

Nihan Tuncel Yücelen’de

Muğla’nın tanınmış Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Nihan Tuncel Muğla Özel Yücelen Hastanesi’nde göreve başladı.

Kadrosunu ve teknolojik ekipmanlarını hergeçen gün artırarak sağlık yolunda ilerlemeye devam eden Muğla Özel Yücelen Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Nihan TUNCEL'i bünyesine ekledi.

Op.Dr.Nihan TUNCEL'in Özgeçmişi:

1976 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta okul ve liseyi İstanbul'da okudu. 1993-1999 yılları arasında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdikten sonra, 2002-2008 yılları arasında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümünden Plastik Cerrahisi alanında uzmanlığını aldı.

Op.Dr. Nihan Tuncel, 1999-2001 Türk Diabet Cemiyeti Diabet Hastanesinde doktor olarak, 2001-2002 yılında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fak. Histoloji ve Embriyoloji A.B.D.'da Araştırma Görevlisi,2002-2008'de Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde asistan doktor olarak görev yaparken aynı zamanda 2006-2007 tarihleri arasında Chicago İllinois Ünv. Plastik Rekonstrüktif ve Kozmetik Cerrahi Kliniğinde ( Visiting Fellow ) çalışmıştır.  2009 - 2011  Elazığ Harput Devlet Hastanesinde gerçekleştirdiği mecburi hizmetin ardından , 2011 - 2014   Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik Cerrah olarak görev yapmış olup, 15 Mart 2014 tarihinden itibaren Muğla Özel Yücelen Hastanesi'nde çalışmaya başlamıştır.

Op.Dr.Nihan Tuncel'in ulusal ve uluslararası bir çok yayında bildirileri ve makaleleri yayınlanmış olup yine ulusal ve uluslararası bir çok kongreye katılmıştır. Üye olduğu Dernekler arasında: Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Maxillofasiyal Cerrahi Derneği, Yara Bakım Derneği ve Muğla Tabip Odası bulunmaktadır.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Branşında yapılan işlemler:

Abdominoplasti ( Karın germe )-Blefaroplasti ( Göz kapak estetiği )-Brow lift ( Kaş asma )-Liposuction ( Yağ aldırma )-Liposuction + Liposhaping ( Yağ aldırma + Yağ enjeksiyonu )-Meme augmentasyonu ( Protezle Meme büyütme )-Meme redüksiyonu ( Meme küçültme )-Mastopexi ( Meme dikleştirme )-Otoplasti ( Kulak estetiği )-Rhinoplasti ( Burun estetiği)-Facelift ( Yüz germe )

Bu haber toplam 614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.