NETLOG’dan eğitime destek

NETLOG Lojistik Grubu eğitime, topluma ve çevreye yönelik destek verdiği sosyal sorumluluk projeleri ile örnek olmaya devam ediyor.NETLOG Lojistik Grubu, “Eğitime %100 Destek Projesi” kapsamında öğrencilerin daha kaliteli bir...

NETLOG’dan eğitime destek

NETLOG Lojistik Grubu eğitime, topluma ve çevreye yönelik destek verdiği sosyal sorumluluk projeleri ile örnek olmaya devam ediyor.

NETLOG Lojistik Grubu, “Eğitime %100 Destek Projesi” kapsamında öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alması ve eğitimdeki eksikliklerin giderilmesine katkıda bulunmak amacı ile Muğla Bayır Ortaokulu’nun Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı  Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hasan Emre Sabancı’nın girişimleriyle yenilendi. 21 bilgisayar ve ekipmanları, bilgisayar koltukları, projeksiyon cihazı ve LCD TV  okula bağışlandı.

Firma yetkilileri, eğitime olan destekleri önemsediklerini belirterek, “ Bilişim teknolojisi araçlarını kullanma bilgi ve becerisi, insanların topluma ve iş hayatına ayak uydurabilmesi bakımından en önemli araçlar haline geldi. Bu yüzden öğrencilerin geleceğe hazırlanmak ve hızlı bilgi akışına ayak uydurabilmek için bilişim teknolojisi araçlarını etkin şekilde kullanmaları gerekiyor.

Bilişim teknolojisi araçlarını kullanma konusunda bilgi ve becerilere sahip olacak yeni nesillerin sayısı arttıkça ülkemiz ekonomik ve sosyal açıdan da hızla gelişip, büyüyecektir. “dediler.

Muğla Bayır Ortaokulu tarafından, “Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı’nı” yenileyen ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Netlog Lojistik Grubu’na, yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verilirken, NETLOG Lojistik Grubuna, NETLOG Lojistik Grubu Genel Müdürü  Bilge Çağlayan Bektaş ,Bilgi İşlem Grup Müdürü Eyüp Kalkan’a katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Bu haber toplam 243 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.