Nazım Hikmet Parkı’nda “Hareketlilik”

Menteşe Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Nazım Hikmet Parkı’nda Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de katıldığı programda zumba, karate...

Nazım Hikmet Parkı’nda “Hareketlilik”

Menteşe Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Nazım Hikmet Parkı’nda Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de katıldığı programda zumba, karate ve dans etkinlikleri yapıldı. Başkan Gümüş, daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Sinem Karakaya

Menteşe Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Nazım Hikmet Parkı’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de katıldığı programda zumba, karate ve dans etkinlikleri yapıldı. Başkan Gümüş, daha sonra çocuklara top, tişört gibi hediyeler dağıttı.

Sürdürülebilir hareketliliğinin desteklenmesi amacıyla etkinlik düzenlediklerini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Sürdürülebilir hareketliliğinin desteklenmesi amacıyla tüm dünyada kutlanan hareketlilik haftası nedeniyle bizde bir dizi etkinlik düzenledik. Hareketsiz kalmamak, fiziksel aktivitenin içerisinde bulunmak için vatandaşlarımız ile birlikte dans ettik, çocuklarla birlikte eğlendik. Bunu da yeni faaliyete geçirdiğimiz Nazım Hikmet Parkı’nda yaptık. Parkımız Menteşe’ye hayırlı olsun, Avrupa Hareketlilik Haftası da kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.