Naşide Göktürk Bodrum’da son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Naşide Göktürk, bugün son yolculuğuna uğurlandı.Bodrum'da kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını kaybeden besteci ve yorumcu sevilen...

Naşide Göktürk Bodrum’da son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Naşide Göktürk, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum'da kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını kaybeden besteci ve yorumcu sevilen ses sanatçısını Naşide Göktürk bugün toprağa verildi. Bir yıldır akciğer kanseri ile savaşan sanatçı Naşide Göktürk’ün Bitez Gülsevim-Rüştü Kaynak Camii'nde kılınan cenaze namazına sanat dünyasından ünlü isimler akın etti.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı Göktürk’e son görevlerini yerine getirmek isteyen sanatçılar ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Naşide Göktürk’ün fenalaşan ablası Nihal Aktaş’a 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Naşide Göktür’ün cenaze törenine Kadim dostu Niral Ünsal, Hande Yener Mansur ark Erhan Yazıcıoğlu, şarkıcı Zeynep, Bora Gencer, sanat iş ve cemiyet hayatından bir çok isim cenaze törenine katıldı.

Göz yaşları içerisinde Göktürk’ten bahseden Hande Yener “Ben çok üzgünüm, çok eski dostumuz. Maalesef uzun zamandır tedavi görüyordu. Kaybettik, çok üzgünüz hepimiz. Başımız sağ olsun”dedi

Sanatçı Mansur Ark ise, “Başımız sağ olsun. Çok hayat doluydu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah”şeklinde konuştu.

Oyuncu Erhan Yazıcıoğlu çok usta bir sanatçıyı kaybettiklerini belirterek, “Sıra bize gelmeden çok gençler gidiyor. Çok üretken sanatçı çok büyük bir besteciydi. Çok iyi bir yorumcuydu ve gerçekten kadın mevhumunu bünyesinde taşıyan çok bilinçli, son derece ülke sorunlarına çok duyarlı bir insandı”ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Zeynep çok sevdiği bir dostunu kaybettiğini söyleyerek, “Hepimize dokunan çok özel bir kalemdi. Çok önemli bir kadındı. Çok farklıydı. Hani diyorum ya gerçek sanatçılar olması gereken sanatçılar, gerçekten milyonda bir gelebilecek bir karakterdi. Çok önemli bir anaç bir yapısı vardı. Çok vefalı, nasıl anlatayım, sevgi dolu, çiçekleri böcekleri çok severdi” diye konuştu.

Cenaze namazının ardından omuzlarda taşınan Göktürk’ün cenazesi Bitez mezarlığına defnedildi.

Bu haber toplam 427 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.