NAGANLU YENİDEN GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE

TÜFAD Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu önceki gün yapılan 25. TÜFAD Genel Kurulu’nda yeniden genel merkez yönetimine seçildi.TÜFAD Genel Merkezi’nin 25.  Olağan Genel Kurulu delegelerin katılımı...

NAGANLU YENİDEN GENEL MERKEZ YÖNETİMİNDE

TÜFAD Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu önceki gün yapılan 25. TÜFAD Genel Kurulu’nda yeniden genel merkez yönetimine seçildi.

TÜFAD Genel Merkezi’nin 25.  Olağan Genel Kurulu delegelerin katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı. İsmail Dilber’in güven tazelediği Genel Kurul’da, TÜFAD Muğla Şube Başkanı ve TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu yeniden yönetime seçildi.

Divan Başkanlığını Denizli Şube Başkanı Bülent Fil'in yaptığı genel kurulda tek liste halinde yapılan seçim sonucunda  Genel Başkan İsmail Dilber ve ekibi oybirliği ile göreve getirildi.

Yeniden TÜFAD Genel Merkez Yönetimine seçilen Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu genel kurulun büyük bir coşku ile gerçekleştiğini belirterek, ‘Ülkemizin dört bir yanından gelen delegelerimiz salonu doldurarak bizleri çok mutlu etti. Genel Kurul olgun bir havada gerçekleşti. Güven tazeleyerek yeniden Genel Başkanlığa seçilen İsmail Dilber ve ekibimizle birlikte yeni dönemde de meslek mensuplarımız için yoğun bir çalışmaya devam şekilde çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.