Naganlu, 4. Kez Genel Sekreter

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, 23. Olağan Genel Kurulda tekrar TÜFAD Genel Sekreterliğine seçildi.Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) 23. Oğlan genel kurul toplantısı...

Naganlu, 4. Kez Genel Sekreter

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, 23. Olağan Genel Kurulda tekrar TÜFAD Genel Sekreterliğine seçildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) 23. Oğlan genel kurul toplantısı yapıldı. TÜFAD Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, genel kurulda tekrar genel sekreterliğe seçildi.

TÜFAD Şube Başkanı Naganlu, 2000 yılından 2006 yılının Kasım ayına kadar 6 yıl Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarakta görev yaptıktan sonra Genel Merkezin 14 Kasım 2006 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda Yönetim Kuruluna bir kez daha seçilmiş ve görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda oy birliği ile Genel Sekreterlik görevine getirilmişti.

2006 yılından buyana 2009, 2012 Genel kurullarında da yönetim kuruluna seçilerek oy birliği ile Genel Sekreterlik görevine getirilen Naganlu, 9 yıl başarıyla yürüttüğü genel sekreterlik görevinden sonra Ekim 2015 tarihinde yapılan Genel Merkezin 23. Olağan genel kurulunda tekrar Genel Merkez yönetim kuruluna seçilmiştir. Genel Merkez Yönetim Kurulunun 4 Kasım 2015 tarihinde yaptığı ilk toplantıda Alaaddin Naganlu 4. kez genel sekreterlik görevine oy birliği ile getirilmiştir.

Naganlu yaptığı açıklamada “6 yıl genel merkez yönetim kurulu üyesi olarak, 9 yıl da Genel Sekreter olarak görev yaptığım TÜFAD'n üst çatısı altında bana destek veren başta Genel Başkanımız İsmail Dilber olmak üzere genel merkez yönetim kurulu üyelerimize tüm TÜFAD şube başkanlarımıza, ayrıca kurucusu olduğu Muğla Şubemizin bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm yönetim kurulu üyelerine, Muğla şubemiz tüm üyelerine ve bu süreçte bana destek veren ilimizin çok değerli bürokratlarına ve yerel yönetimlere, kulüplerimizin ve taban birliklerimizin değerli başkanlarına ve sporsever halkımıza çok teşekkür ediyorum. Destekleriyle çalışmalarıma ilk günkü heyecanımla devam edeceğim” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.