MUTSO’nun ziyaretleri sürüyor

Muğla’nın Büyük Şehir Belediyesi olmasının ardından yeni açılan birimler ve görev değişiklikleri gerçekleştirildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), bu kapsamda Ankara Çankaya’dan Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar...

MUTSO’nun ziyaretleri sürüyor

Muğla’nın Büyük Şehir Belediyesi olmasının ardından yeni açılan birimler ve görev değişiklikleri gerçekleştirildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), bu kapsamda Ankara Çankaya’dan Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Ayşe Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil ve Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tuncer’in de aralarında bulunduğu, MUTSO’nun 6. Meslek Komitesi İnşaat Taahhüt ve 12. Meslek Komitesi Mühendisler-Mimarlar temsilcilerinden oluşan bir heyet, Daire Başkanı Ünal’a yeni görevinin Muğla’nın imar gelişimi açısından hayırlı olması dileklerini iletti.

Oda yapısı, çalışmaları ve sürdürülen projeler hakkında Daire Başkanı Ayşe Ünal’ı bilgilendiren Mehmet Dişcigil, “Meslek sektörlerimizi ve Muğla’nın ticari yaşamını nasıl bir adım daha ileri götürebiliriz sorusu üzerine çalışmalarımızı yürütüyoruz. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak bulunduğumuz noktaya gelebilmemiz biraz da Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Kuruluşları ile yaptığımız ortak çalışmalar ve projeler sayesinde oldu. Belediyemiz ile birlikte de çalışmalar yürüttük ve bundan her zaman memnuniyet duyduk. Bundan sonraki süreçte sizinle de fikir alışverişinde bulunup, çalışabilecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Ayşe Ünal, Ticaret ve Sanayi Odalarının önemli bir itici güç olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Ticaret ve Sanayi Odaları tüm illerimizde oldukça aktif görev yapıyorlar ve yaptırım güçleri oldukça fazla. Bu noktada önemli bir itici güç durumundasınız. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle çalışmalar yapmak elbette ki bizler için de çok önemlidir. Birlikte ve aynı zamanda birbirinden bağımsız kurumlar olarak faaliyetler gösterebilmek önemli bir güçtür. Muğla ili ilgili yaptığınız analizleri, elde ettiğiniz bulguları ve araştırmalarınızı lütfen bizimle paylaşın. Çünkü bir şirketin açılış kapamış hızı bile o şehrin dinamiklerini gösterir. Bu kapsamda alınan isabetli kararlar ve ortak konsensüsün sağlanması Muğla için fayda sağlayacaktır. Talep edilenler ile uygulananlar her zaman elbette ki aynı olmayacaktır ancak bölgenin ve ülkenin faydasına olacak en makul çalışmalar ve kararları birlikte hayata geçirmekten mutluluk duyacağız.”

28 yıllık hizmet süresinin ardından görevine Muğla’da devam edecek olan Ayşe Ünal ile keyifle yapılan 1 saatlik bir görüşmenin ve fikir alışverişlerinin ardından ziyaret sona erdi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.