MUTSO’nun geleneği sürüyor

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl birçok yardıma muhtaç öğrenciye destekte bulunan MUTSO, bu yıl da 100 öğrencinin okul ihtiyaçlarını karşıladı.Son yıllarda artırdığı sosyal sorumluluk projeleriyle yardıma...

MUTSO’nun geleneği sürüyor

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl birçok yardıma muhtaç öğrenciye destekte bulunan MUTSO, bu yıl da 100 öğrencinin okul ihtiyaçlarını karşıladı.

Son yıllarda artırdığı sosyal sorumluluk projeleriyle yardıma muhtaç insanların imdadına koşan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), eğitime yaptığı katkılarla da adından sıkça bahsettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli yardımlarla öğrencilerin ihtiyacını karşılayan MUTSO, bu yıl da Muğla’nın tüm ilçelerindeki çok sayıda öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkan Yardımcısı Mustafa Kale ve Meclis Üyesi Koray Özcan, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan’ı makamında ziyaret ederek 100 adet çanta ve kırtasiye malzemesinden oluşan paketi Aydın Ceylan’a teslim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkan Yardımcısı Mustafa Kale; “Oda Meclisimiz uzun zamandır yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine bu yıl da devam etmektedir. Daha önceki yıllarda olduğu gibi 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı’nda da ilkokulda okuyan yoksul ve muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere paketler hazırladık. Bu yılki paketlerimizde okul çantası ile birlikte 100 adet kırtasiye ürünü bulunmaktadır. MUTSO olarak her zaman yardıma muhtaç öğrencilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca eğitime katkı anlamında elimizden ne gelirse yapmaya da hazırız” dedi.

MUTSO Meclisi’nin bu duyarlı davranışından dolayı çok mutlu olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, “Oda Meclisi’nin bu duyarlı davranışı beni çok mutlu etti. O yüzden sizlerin aracılığıyla Meclisinize teşekkür ediyorum. Okullarımızda okuyan çok sayıda yardıma muhtaç öğrencimiz var. Ama sizler sayesinde öğrencilerimiz hiçbir zaman bu duyguyu hissetmiyor. Sizlerden teslim aldığımız paketleri, tüm okullarımızda yapacağımız ciddi bir araştırmanın sonucunda oluşturacağımız liste doğrultusunda dağıtacağız” dedi.

Ziyaretin geri kalan kısmında ise MUTSO ve Mili Eğitim’in ortaklaşa düzenleyebileceği çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.