MUTSO’nun eğitime desteği sürüyor

TOBB’un 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı eğitim yardımları MUTSO Yönetim Kurulu tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin eğitime destek çalışmaları kapsamında,...

MUTSO’nun eğitime desteği sürüyor

TOBB’un 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı eğitim yardımları MUTSO Yönetim Kurulu tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin eğitime destek çalışmaları kapsamında, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı eğitim yardımları Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu tarafından belirlenen sayı ve içerik doğrultusunda hazırlandı. Gerçekleştirilen çalışma hakkında bilgi veren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çalışmaları kapsamında, Odamızın katkılarıyla, Odamız hizmet alanında bulunan ilçelerde milli eğitim müdürlüklerince tespit edilen ihtiyacı olan toplam bin 71 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Eğitimin kapsamının genişlemesi ve eğitimli insanların sayısının artması bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en büyük göstergesidir. Bizler Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde eğitime çok önem veriyoruz. Bugün ve bundan sonrada eğitim alanında yapılacak olan her türlü katkıyı önemsiyoruz ve Oda olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazır durumdayız. Bu yardımlarımızla çocuklarımızın bu dönemki ihtiyaçlarına destek olmaktan da mutluyuz.  Özellikle okumaya hevesli ancak imkanları kısıtlı olan öğrencilere ulaşmak ve onların önünü açmak adına bu tür desteklerin çok önemli olduğunu düşünüyor ve bu çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Hazırlanan eğitim yardımları (çanta ve kırtasiye malzemeleri) MUTSO tarafından Oda hizmet alanı içerinde bulunan Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Ortaca, Ula, Yatağan  ve merkez ilçede hizmet veren Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecek.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.