MUTSO’dan anlamlı iftar

MUTSO Meclisinin 26’ncı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından Muğla protokolü ve şehit aileleri, gaziler ve koruyucu ailelerin de aralarında bulunduğu davetliler ile geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi.Muğla...

MUTSO’dan anlamlı iftar

MUTSO Meclisinin 26’ncı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından Muğla protokolü ve şehit aileleri, gaziler ve koruyucu ailelerin de aralarında bulunduğu davetliler ile geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi, 26’ncı olağan toplantısını 8 Temmuz Çarşamba günü MUTSO Hizmet Binasında gerçekleştirdi. MUTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, MUTSO çalışanları kürsüye gelerek, birim olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Meclis Üyelerine bir sunum yaptılar. Verilen bilgilerin ardından Meclis olağan gündem maddelerini görüşerek oyladı. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ise gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kürsüye gelerek, geçtiğimiz bir aylık süre içerisinde gerçekleştirilen Oda çalışmaları ve etkinlikleri hakkında Meclisi bilgilendirdi.

İftar Yemeği Kurumları buluşturdu

Ramazan ayı vesilesi ile bir iftar yemeği organize eden MUTSO, toplantının ardından Nazar Park Garden Restaurant’ta bir araya geldi. Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen iftar yemeğine; Muğla protokolü, şehit aileleri, gaziler ve yakınları, koruyucu aileler, MUTSO Meclisi, MUTSO çalışanları, Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi (KAGİK), Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi (GGİK) üyeleri ve Muğla basını katıldı. İftar yemeğinde, Muğla Valisi Amir Çiçek, Garnizon Komutanı Albay Halil Çelik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Levent Ünver, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer, Ticaret İl Müdürü Mehmet Demirtaş, İl Defterdarı Mustafa Yavuz Özmen, Milli Emlak Müdürü Zeynel Körlü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Necmettin Öz, Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayer, İŞKUR Müdürü İlyas Sarıyerli, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Çevre Şehircilik İl Müdürü Uğur Şeren, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Baki Gencel, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökmen, Meclis Başkanı Mehmet Merpez, Şoförler Odası Başkanı Halil Bozyer, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sezai Kanlıyer ile Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Mustafa Haney yer alan isimler arasında oldu.

MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde yaklaşık olarak 500 kişi ağırlandı. İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü Abdurrahman Koçak sahneye gelerek bir yemek ve şükür duası okudu. İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın ardından sahneye gelen MUTSO Başkanı Karakuş, birlik ve beraberlik içinde bir arada olmanın önemli olduğuna vurgu yaparak “Mübarek Ramazan ayında, böyle bir günde sizlerle bir arada olmaktan şahsım ve Odam adına mutluluk duyuyorum. Bizlere katkılarından dolayı, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vatan uğruna hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Karakuş’un daveti üzerine Karakuş’un ardından sahneye gelen Muğla Valisi Amir Çiçek, “Bugün yoğun bir toplantıları vardı Ticaret ve Sanayi Odamızın Meclisinin. Toplantının ardından da iftar yemeğinde bizleri buluşturdular. Bu sofrada sadece Ticaret ve Sanayi Odamızın üyeleri yok. Bürokratlarımızı, şehit yakınlarımızı, koruyucu ailelerimizi bir araya getirdiler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Turizm bölgesi olarak bazı sorunlarla karşılaşıyoruz ancak ben inanıyorum ki bu mübarek ayın bereketi bayramdan sonra turizme de yansıyacak. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.