MUTSO’da veda gecesi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Oda Sicil ve Muamelat Biriminde Birim Şefi olarak hizmet veren Gülten Türk, 27 yıllık hizmet süresinin ardından emekliye ayrıldı. MUTSO personelinin organizasyonuyla tertip edilen gece, Altaş...

MUTSO’da veda gecesi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Oda Sicil ve Muamelat Biriminde Birim Şefi olarak hizmet veren Gülten Türk, 27 yıllık hizmet süresinin ardından emekliye ayrıldı. MUTSO personelinin organizasyonuyla tertip edilen gece, Altaş Restaurant’ta yaklaşık 60 kişilik bir katılımla gerçekleştirildi.

Gülten Türk’e hatıra ve teşekkür amaçlı hediye takdimi eden MUTSO personellerinin ardından Genel Sekreter Mehmet Çüçen  kısa bir konuşma yaptı. Çüçen: “Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda göreve başladığımda Gülten Hanım ve Hediye Hanım’ında aralarında bulunduğu 5 kişilik küçük bir aileydik. Şimdi bu tabloya baktığımda görüyorum ki kalabalık, güçlü ve aynı samimiyeti yakalayan bir aile olduk. Hepinizin huzurunda Gülten Hanım’a, 27 yıl boyunca Oda ve Muğla ticari yaşamı için yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” Dedi.

Keyifle yenen yemeğin ardından tüm gece boyunca eğlenen MUTSO ailesi, gecenin sonunda çekilen hatıra fotoğraflarıyla geceyi sonlandırdı.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.