MUTSO üyelerle buluştu

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hilmi Giresin ve Başkan Bülent Karakuş ile yönetim kurulu üyeleri, MUTSO’nun Ortaca ve Dalaman’daki üyeleriyle buluştu.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hilmi Giresun,...

MUTSO üyelerle buluştu

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hilmi Giresin ve Başkan Bülent Karakuş ile yönetim kurulu üyeleri, MUTSO’nun Ortaca ve Dalaman’daki üyeleriyle buluştu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hilmi Giresun, yaptığı açıklamada, “Yine 8 yıl önce göreve gelmeden önce de burada ilk toplantımızı yapmış sizlerin bizlere olan güvenç ve inançlarınız ve bizlere destek olmak için yönetime ve meclisimize ilçelerinize temsil etmesi amacıyla görev ve sorumluluk verdiğiniz meclis üyelerimizle birlikte göreve gelmiştik. 129 yıllık geçmişiyle Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Başkanı olmak ailelerimize, torunlarımıza bırakacağımız en önemli miras olduğunu ve bu onuru ömür boyu taşıyacağımızı bunu da siz üyelerimze ve sizin seçtiğiniz meclis üyelerimize borçlu olduğumuzu ve böyle saygın bir müesseseyi yönetirken sorumluluklarımızın bilinci içerisinde olduğumuzun bilinmesi gerekiyor. 8 yıldan beri dürüst bir şekilde görev yapıyor ve sizlerin karşısına alnımız açık bir şekilde çıkabiliyoruz. Artık bu anlayış odamızda oturmuş ve geleneksel hale gelmiştir. Birlikv e beraberlik içerisinde hizmet edilmeye devam edilecektir. Türkiye’nin en saygın odalarından biri olan Muğla Ticaret ve Sanayi Oda’mızın artık geriye değil ileriye gideceğinden lütfen emin olunuz. Siyaset aracılığı ile bu birliğin bozulmasına izin vermedik vermeyeceğiz” dedi.

“Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş da, “Birlikte güç kazandık, tecrübe kazandık. Bunlar olurken birbirimizi hep sahiplendik, cesaretle yeni atılımlar yapmaya başladık. Bugün burada onurla gururla birlikte bulunabiliyorsak eğer, birbirimizin yüzüne bakıp gülümseyebiliyorsak bu hepimizin başarısıdır. Bu yıl Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman’a hizmet verecek yeni hizmet binamızın yerini aldık. Seçimlerden sonra hemen projelerini hazırlatıp inşaatını da çok kısa bir sürede bitireceğiz. Bizleri büyük bir güvenle destekleyen üyelerimiz aynen Muğla’da olduğu gibi çok şık ve güzel bir binada hizmet almaya başlayacaktır. Çok önem verdiğimiz bir diğer projemiz de bildiğiniz gibi fuar ve yaşam alanı projemizdir. Muğla İlinin kaderini değiştirecek boyuttaki bu projemizi ve Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projemizi de bitirdikten sonra, yaşadığımız kente birazcık da olsa borcumuzu ödeyebilmiş olmanın huzuruyla görevlerimizi arkadan gelen gençlere devredeceğiz. En güzele hep birlikte onur ve gururla yürüyebilmek dileğimle hepinize saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.