MUTSO Meclisi’nde devir teslim

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin ardındanHilmi Giresun 8 yıldır sürdürdüğü Meclis Başkanlığı görevini yeni Meclis Başkanı Şükrü Altınay’a düzenlenen bir törenle devretti.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nda...

MUTSO Meclisi’nde devir teslim

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin ardındanHilmi Giresun 8 yıldır sürdürdüğü Meclis Başkanlığı görevini yeni Meclis Başkanı Şükrü Altınay’a düzenlenen bir törenle devretti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MUTSO) yapılan organ seçimlerinin ardından 8 yıldır Meclis Başkanlığı görevini yürüten Hilmi Giresun, görevini yeni Meclis Başkanı Şükrü Altınay'a devretti.

11 Mayıs’ta yapılan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) komite seçimlerinin ardından 18 Mayıs tarihinde de Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu başkanı seçimleri yapılmıştı. 2005 yılından bu yana Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığını yürüten Hilmi Giresun, Meclis Başkanlığına tekrar aday olmayacağını belirtmesinin ardından Şükrü Altınay Meclis Başkanı seçilmişti. MUTSO yeni Meclis Başkanı Şükrü Altınay, yeni görevini eski Meclis Başkanı Hilmi Giresun’dan devraldı.

MUTSO Meclis odasında düzenlenen törene eski Meclis Başkanı Hilmi Giresun, yeni Meclis Başkanı Şükrü Altınay, eski Meclis Başkan Yardımcısı Koray Özcan ve Katip üye Mustafa Kale katıldı. Devir teslim töreninde konuşan eski Meclis Başkanı Hilmi Giresun, “2005 yılından 2013 yılına kadar 8 yıllık süre içinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nı en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Yeni Meclis Başkanımız Şükrü Altınay’ın da aynı anlayışla bu görevini sürdüreceğinden hiç şüphemiz yok. MUTSO’yu görevimiz esnasında saygın bir konuma getirdiğimize ve örnek bir hizmet binası kazandırdığımıza inanıyorum. Bu göreve seçilirken 2 yıl görev yapmak şartıyla göreve geldik ve sözümüzü tutarak 2 yıllık görevimizi tamamladık. Muğla hepimizin. Muğla’yı kurumsal birlik içinde ileriye götürmek zorundayız” dedi.

Göreve devralan MUTSO yeni meclis başkanı Şükrü Altınay, 8 yıl süre ile MUTSO Meclis Başkanı olarak hizmet veren Hilmi Giresun’un ardından görev yapmanın ateşten bir gömlek giymek gibi olduğunu belirterek, Hilmi Giresun ve eski Meclis üyelerine verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Konuşmaların ardından Meclis toplantı salonunda MUTSO bünyesinde görev yapan başta Genel Sekreter Mehmet Çüçen olmak üzere eski Meclis Başkanı ve Başkan Yardımcısı tarafından birer plaket verildi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.