MUTSO Meclisi Yatağan’da üyelerle bir araya geldi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 51. Olağan Meclis Toplantısı 9 Nisan 2013 Salı günü Yatağan Termik Santrali Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantının ikinci bölümünde İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ MUTSO üyelerine...

MUTSO Meclisi Yatağan’da üyelerle bir araya geldi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 51. Olağan Meclis Toplantısı 9 Nisan 2013 Salı günü Yatağan Termik Santrali Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantının ikinci bölümünde İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ MUTSO üyelerine “ İşletmelerde Başarının Formülü ve Şirketlerde Kurumsallaşma” konulu bir seminer verdi.

Seminere Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, MUTSO Meclis Başkanı Hilmi Giresun, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Başkan Yardımcıları Şükrü Altınay, Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hilmi Giresun konuşmasına şöyle devam etti. “Genç, dinamik, üretken, çalışkan, katılımcı, üyelerine hesap veren şeffaf bir yönetim anlayışıyla, üyelerin teveccühü ile göreve geldiklerini belirterek ” Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçmiş dönemlerinde hizmet veren tüm başkan ve üyelerinin bıraktıkları mirası daha ilerilere taşımak ve ‘Oda Üye İçindir’ ilkesiyle hizmet vermek amacıyla görevimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Giresun, ”İki dönemden beri üyelerimize samimi, şeffaf doğru hizmet anlayışı içerisinde sadece üyeye hizmet vermeye çalışıyoruz, Oda olarak 8 ilçede yaklaşık 5000 üyeye hizmet verdiklerine vurgu yaparak, “Üyelerimizi yerlerinde ziyaret edip, ortak ilçe meclis toplantıları gerçekleştirdik. Bütçelerimizi, harcamalarımızı ve yatırım düşüncelerimizi kendilerine şeffaf bir biçimde sunduk. Aynı zamanda ekonomik, kültürel, ticari konularda bilgilendirme ve eğitim toplantıları düzenledik. Ticaret odası olarak başladığımız hizmet dönemine 4 yıldan beri Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem sanayicimize, hem de üyelerimize hizmet vermekteyiz” dedi.

Giresun konuşmasının sonunda şunları ekledi: “Muğla’nın sosyo-ekonomik yapısını geliştireceğine inandıklarını belirterek,” Uluslararası Fuar Alanı çalışmalarımızı bitirdik. Organize İhtisas Sanayi Bölgesi, Yörük Köyü projelerimizin çalışmaları devam etmektedir”

Daha sonra Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş 2013 yılı Ocak Şubat Mart ayları faaliyet raporu hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Başkan Karakuş’un ardından Dr. Şaban Kızıldağ MUTSO üyelerine “ İşletmelerde Başarının Formülü ve Şirketlerde Kurumsallaşma” konulu bir seminer verdi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.