MUTSO Meclisi toplandı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısına Meclis Başkanı Şükrü Altınay, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcıları Mevlüt Acar,...

MUTSO Meclisi toplandı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısına Meclis Başkanı Şükrü Altınay, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcıları Mevlüt Acar, Ahmet Zeybek, Mustafa Kale, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, MUTSO Meclisi Üyeleri ve Meslek Komite Başkanları katıldı.

Üç dönemdir Meclis Üyesi olan ve MUTSO’ya önemli katkılar sağlayan İlhan Turgut’un vefatının ardından gerçekleştirilen ilk Meclis toplantısında Merhuma dualar ve iyi dilekler gönderildi.

Toplantıda, MUTSO’nun Muhasebe Biriminde 27 yıl görev yapan ve geçtiğimiz hafta emekli olan Gülten Türk’e plaket takdim edildi. Plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un elinden alan Gülten Türk “MUTSO ailesinin bir parçası olmak benim için gurur verici. Emekli oluyorum ama bu aileden ayrılmıyorum” dedi. Meclis Başkanı Şükrü Altınay MUTSO ailesini unutmaması adına Gülten Türk’e hediye takdim ederek, 27 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Online Dünya Tanıtıldı

Meclis’in bu ayki konuğu Kariyer.net’in Denizli Müşteri Yönetici Özge Çerçi oldu. İş arama sitesi olan kariyer.net’in tanıtımını yapan Özge Çerçi, online dünyada iş arama ve işe alım yönetimleri ve süreçleri hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.

Toplantı, MUTSO gelir gider bütçesinin açıklanması ve aylık faaliyet raporunun sunumunun ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.