MUTSO Meclis Toplantısı gerçekleşti

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da misafir olarak katıldı.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi aylık...

MUTSO Meclis Toplantısı gerçekleşti

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da misafir olarak katıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısına Meclis Başkanı Şükrü Altınay, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan ve Mehmet Dişcigil başta olmak üzere, MUTSO Meclisi Üyeleri ve Meslek Komite Başkanları katıldı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nu makamında ziyaret eden MUTSO Heyeti, Tipioğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek kendisini MUTSO Meclis Toplantısı’na davet etmişti. Davete icabet eden Veysal Tipioğlu öncelikle Meclis Başkanı Şükrü Altınay’ı makamında ziyaret etti, sonrasında MUTSO’nun olağan Meclis Toplantısı’na katılarak Meclis Üyeleri’ne hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Tipioğlu:İletişimin olmadığı yerde önyargı vardır

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, görevimiz can, mal ve ırz güvenliğini sağlamak dedi. Muğla’nın ülkenin en huzurlu ve en nadide illerinden biri olduğunu kaydeden Tipioğlu, “Muğla iki adet havaalanı ile en müstesna illerden bir tanesi. Bu yıl yaklaşık 4 milyon turist bekliyoruz ve biliyoruz ki turist huzura gelir. Emniyet teşkilatı olarak ölçümüz, kendi memleketinde görev yapan bir polis ailesine nasıl davranıyorsa bizde Muğla’da aynı hassasiyetle davranarak görev yapacağız. Amacımız ise suçu işlenmeden önleyerek vatandaşlarımıza o psikolojik tramvayı yaşatmamak.” dedi.

Halktan destek almayan bir hadisenin başarılı olma imkanı olmadığını ifade eden Tipioğlu şöyle konuştu: “Emniyet teşkilatı olarak çalışmalarımızı tüm sivil toplum örgütleri ile tüm iletişim kanallarını açmak suretiyle gerçekleştireceğiz. Çünkü biliyoruz ki iletişimin olmadığı yerde önyargı vardır ve ön yargıya mahal vermemek, adil ve tarafsız olmak durumundayız. ”

Hanutçuluğu önlemek adına ciddi çalışmalara başladıklarını da vurgulayan Tipioğlu, hanutçuluk yaptığı iddia edilen işletmelerde öncelikle kamera kaydı aldıklarını sonrasında ise cezai işlem başlattıklarını kaydetti. Konuşmasının ardından Meclis Üyeleri ile tek tek tanışan Tipioğlu soruları cevaplandırdı.

Meclis Toplantısı’na katılımı ve yaptığı açıklamalar nedeniyle kendisine teşekkürlerini ileten Meclis Başkanı Şükrü Altınay, Tipioğlu’na yeni görevinde tekrar başarılara dileyerek “Muğla’ya hoşgeldiniz.” dedi. Konuşmaların ardından Meclis Başkanı Şükrü Altınay ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Tipioğlu’na bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

Toplantı, MUTSO gelir gider bütçesinin açıklanması ve aylık faaliyet raporunun sunumunun ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanması ile sürerken toplantı sonunda, AB ve Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Elvan Kocagöz, Proje Ortağı olduğumuzu Cosme Programı hakkında bir sunum gerçekleştirerek Meclis Üyelerini bilgilendirdi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.