MUTSO Datça’da toplandı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) 6. Olağan Meclis Toplantısı’nı Datça’da gerçekleştirildi. Toplantı öncesi MUTSO yöneticileri bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın 6.olağan...

MUTSO Datça’da toplandı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) 6. Olağan Meclis Toplantısı’nı Datça’da gerçekleştirildi. Toplantı öncesi MUTSO yöneticileri bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın 6.olağan meclis toplantısı Datça’da gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Şükrü Altınay üyelerinin sorunlarını yerinde dinlemek ve görüşlerini almak amacıyla Datça’da toplandıklarını söyledi.

Üyelerinin sorunlarını yerinde dinlemek ve üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmak üzere olağan meclis toplantılarını zaman zaman Muğla’nın ilçelerinde gerçekleştiren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası , 6. olağan meclis toplantısını Datça ilçesinde gerçekleştirdi.

Datça Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, MUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan, Mehmet Dişcigil, MUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, meslek komite başkanları ve Datça’lı üyeler katıldı.

Meclis toplantısı öncesi Muğla Ticaret ve Sanayi Odası bir dizi ziyaretlerde de bulundu.

MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, MUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan, Mehmet Dişcigil, MUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, MUTSO Datça Meclis Üyeleri Selma Ünal, Deniz Dakikoğlu, ve meslek komite başkanlarından oluşan heyet Datça Kaymakamı Hamdi Üncü’yü ziyaret etti.

MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay, odalarının üye odaklı hizmet sunduğunu, bu doğrultuda olağan meclis ve yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde gerçekleştirdiklerini belirterek, oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Datça Kaymakamı Üncü, MUTSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MUTSO’nun özellikle Datça Limanı’nın açılmasında sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, bu sayede her hafta sonu yaklaşık 250 kişinin günlük turlarla Yunan Adaları’ndan gelerek Datça ekonomisini canlandırdıklarını belirtti.

MUTSO heyeti daha sonra Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’ı ziyaret etti. Başkan Tokcan’ı makamında ziyaret eden MUTSO heyeti, Mayıs ayında yapılan seçimlerin ardından başladıkları yeni projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. MUTSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokcan da, “Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın bizim için çok önemli bir yeri var. Geçmişten bugüne bakıldığında odanın hizmet anlamında çok iyi noktalara geldiğini görebiliyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası’nın Datça’ya büyük katkıları olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş tarafından, odanın faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Başkan Karakuş daha sonra ülkemizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin faaliyet alanı ve yaptığı çalışmalarla ilgili katılımcıları detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Karakuş son olarak, son dönemdeki ulusal ve uluslararası gelişmelerin Türkiye ekonomisine etkileri ile de bilgi verdi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.