MUTSO-Belediye işbirliği

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetimi ve Meclisi’nde görev alan isimlerden oluşan bir heyet, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyetlerin iletildiği ziyarette, ortak...

MUTSO-Belediye işbirliği

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetimi ve Meclisi’nde görev alan isimlerden oluşan bir heyet, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyetlerin iletildiği ziyarette, ortak projelerin yürütülebileceği ve işbirliklerinin oluşturulabileceği mesajları verildi.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ve Başkan Yardımcısı Ramazan Ontaş’ın ev sahipliğini gerçekleştirdiği ziyarete, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un önderliğinde, Meclis Başkan Yardımcısı Mevlüt Acar, Meclis Üyesi Habil Muslu, Yönetim Kurulu Üyeleri H. Levent Özkan, Hasan Şahin, N. Fatih Dağdelen ve Sedat Tunçer katıldı.

Yerel seçimler sonrası göreve gelen Belediye Başkanı Şaşmaz’ı yeni görevi için tebrik eden MUTSO Başkanı Karakuş, Dalaman ve civarındaki ilçelerdeki ticari işletmelerin MUTSO’ya bağlı olduklarını ifade ederek, Odanın üyeye en iyi hizmet verebilmek için çalıştığını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şaşmaz, Dalaman’da bir bütünlük eksikliği olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Üzülerek ifade ediyorum ki şimdiye kadar Dalaman’da hiçbir alanda bir bütünlük sağlanamamış. Öncelikli hedefimiz bu bütünlüğü oluşturabilmektir. Bunun için de Dalaman’a katkı sağlayacak çalışmalara ve projelere ihtiyacımız var. Teknik ve güç anlamında desteğinize ihtiyacımız olacaktır.” Dalaman’ı doğru yere götürmek zorunda olduklarını vurgulayan Başkan Şaşmaz, “Önemli olan kimin yaptığı değil, işin yapılıp yapılmadığıdır. Hiçbir çekinme yaşamadan yapabileceğimiz tüm çalışmaları gerçekleştirmeye başladık. Doğru adım atabilirseniz her şeyi yapabilirsiniz.” dedi. Başkan Karakuş ise Oda olarak bu süreçte birlikte yapılabilecek her çalışma ve projeye açık olduklarını kaydetti.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.