MUTSO Akademi’nin eğitimleri sürüyor

MUTSO Akademi Kişisel Gelişim Eğitimleri Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji ile devam ediyor.MUTSO Akademi Kişisel Gelişim Eğitimleri kapsamında 1 Nisan Cumartesi günü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Salonunda Muğla...

MUTSO Akademi’nin eğitimleri sürüyor

MUTSO Akademi Kişisel Gelişim Eğitimleri Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji ile devam ediyor.

MUTSO Akademi Kişisel Gelişim Eğitimleri kapsamında 1 Nisan Cumartesi günü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Salonunda Muğla Teknoloji ve Kültür Merkezi öğretmenleri ve çalışanlarına eğitim verildi. Gerçekleştirilen eğitime MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil, MUTSO Meclis Üyesi Volkan Ercel, Muğla Teknoloji Kültür Koleji Genel Koordinatörü ve İlkokul Müdürü Celalaettin Demirel, Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Bencik, Ortaokul Müdür Yardımcısı Şevkiye Ünlüsoy Korkut başta olmak üzere kolej öğretmenleri ve çalışanları katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık tarafından başlatılan ilk eğitimde Zaman Yönetimi ve Stres Yönetimine yer verildi. Ardından Prof. Dr. Ozan Bahar tarafından Motivasyon ve Takım Çalışması eğitimi verildi.

Zaman Yönetimi eğitiminde; zaman yönetimi engelleyicileri, çalışma hayatında zaman kaybettiren durumlar, zaman yönetimi yaklaşımları ve eleştiriler, stresin üstesinden gelme gibi konular işlenirken Takım Çalışması eğitiminde; takımlara neden ihtiyaç vardır, iyi takım nasıl olur, ekip nasıl oluşur, ekip çalışmasında nerde yanlışlar yapılır, ekip çalışmasının özellikleri, iyi ekibin sunduğu imkanlar, Türk kültüründe ekip çalışmasını kolaylaştıran ve zorlaştıran özellikler nelerdir konularına değinildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.