Mutlu Ayhan yeni başkan

2014 yerel seçimleri için Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Mehmet Baysal'ın yerine görevi vekaleten yürüten Süleyman Mutlu Ayhan getirildi.Marmaris Ticaret Odası Başkanlığı'na yönetim kurulu...

Mutlu Ayhan yeni başkan

2014 yerel seçimleri için Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Mehmet Baysal'ın yerine görevi vekaleten yürüten Süleyman Mutlu Ayhan getirildi.

Marmaris Ticaret Odası Başkanlığı'na yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçim sonucu Süleyman Mutlu Ayhan getirildi. Yaklaşık 1 aydır Marmaris Ticaret Odası başkanlığını vekaleten yürüten Süleyman Mutlu Ayhan kalkınmış, daha güçlü, dışa dönük, işbirlikçi ve evrensel standartlarda çalışma, hizmet kalitesini yükselterek görevini yapacağını söyledi. Ayhan, "Marmaris Ticaret Hayatı yaratma hedefimiz, bugün olduğu gibi, yarın da sürecektir. Bu bağlamda yürüteceğimiz projelerde yönetim kurulumuza destek olan ve katkılarını esirgemeyen tüm meclis üyelerimize ve meclis başkanımıza siz kamuoyu önünde teşekkür ederim" dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.