Mustafa Zeybek adaylığını açıkladı

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 2014 Mart ayında yapılması beklenen Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri öncesi ilk adaylığını açıklayan isim Mustafa Zeybek oldu.Marmaris Otogarında basın toplantısı düzenleyen Zeybek,...

Mustafa Zeybek adaylığını açıkladı

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 2014 Mart ayında yapılması beklenen Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri öncesi ilk adaylığını açıklayan isim Mustafa Zeybek oldu.

Marmaris Otogarında basın toplantısı düzenleyen Zeybek, yaptığı konuşmasında, çevresinden gelen talep üzerine başkanlığa aday olduğunu söyledi. Marmaris’te kişi ve kurumlar ile barışık bir yönetim anlayışı ile göreve talip olduğunu belirten Zeybek, “Meslektaşlarım, arkadaşlarım bu işi bize münasip görmüşler en iyi hizmetleri vermeye gayret edeceğiz. Şimdiye kadar gelmiş geçmiş başkanlarımız için verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yapacak projelerimiz var, inşallah arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olur” dedi.

Zeybek, şoför esnafın sorunlarının çözümüne yönelik bir soru üzerine de; “korsan taksicilik önlemeye çalışacağımız en önemli sorun olacak, Türkiye’nin en önemli federasyonu olmamıza rağmen mazot fiyatları en büyük sıkıntımız, elimizden geldiğince uğraşacağız” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.