Mustafa Kuzu, güven tazeledi

Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda, 10 yıldır Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını yürüten Mustafa Kuzu yeniden Başkan seçildi.Belediye Sinema salonunda yapılan genel...

Mustafa Kuzu, güven tazeledi

Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda, 10 yıldır Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını yürüten Mustafa Kuzu yeniden Başkan seçildi.

Belediye Sinema salonunda yapılan genel kurulda ,Divan Başkanlığına Muğla Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız yaptı. Tek liste yapılan seçimde 1 Başkan 8 yönetim kurulu üyesi ve 3 denetim kurulu belirlendi. Faaliyet raporları ve denetim raporları oylanarak aklandı. Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını yürüten Mustafa Kuzu, bu güne kadar yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra yapmak istediklerini detaylı olarak anlattı. Genel kurulda Yatağan Başkanı H. Haşmet Işık ve Yatağan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Can’da birer konuşma yaptılar.

Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnafların büyük ilgi gösterdiği genel kurulda 50 yılını dolduran esnaflara birer şilt verildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.