MUSTAFA DÖREN HAYATINI KAYBETTİ

Muğla’nın sevilen siması oyuncu Gülnihal Demir’in eski eşi, oyuncu Yiğit Dören’in babası Mustafa Dören hayatını kaybetti. Dören’nin cenazesi ilkindi namazına müteakip Kurşunlu Camiinde kılınan namazın ardından Şehir...

MUSTAFA DÖREN HAYATINI KAYBETTİ

Muğla’nın sevilen siması oyuncu Gülnihal Demir’in eski eşi, oyuncu Yiğit Dören’in babası Mustafa Dören hayatını kaybetti. Dören’nin cenazesi ilkindi namazına müteakip Kurşunlu Camiinde kılınan namazın ardından Şehir Yeni Mezarlığı’na defnedildi.

SİNEM KARAKAYA

Muğla’nın sevilen oyuncusu Gülnihal Demir’in eski eşi, oyuncu Yiğit Dören’in babası yaklaşık 4 ay önce darp edilmiş, yoğun bakıma alınmıştı.

Dören, tedavi gördüğü hastanede hayat mücadelesini kaybetti.

Dören’nin cenazesi 5 Ağustos Cuma günü ilkindi namazına müteakip Kurşunlu Camiinde kılınan namazın ardından Şehir Yeni Mezarlığı’na defnedildi.

Yiğit Dören sosyal medya hesabından, “Babam Mustafa Dören 4 ay önce canice bir darp girişimi sonrasında, yoğun bakım ünitesinde, bilinci kapalı bir şekilde vermiş olduğu hayat mücadelesini kaybetmiştir. Bu duruma sebebiyet veren her kimse sonuna kadar takipçisi olacağımı ve gereken cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağımın da bilinmesini istiyorum!”paylaşımında bulundu.

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.