Mustafa Balbay Muğla’da

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili, gazeteci yazar Mustafa Balbay, “Geçmişten Geleceğe Türkiye” konferansı, kitap tanıtımı ve imza günü için 29 Ocak’ta Muğla’ya geliyor.CHP İzmir milletvekili ve Cumhuriyet gazetesi...

Mustafa Balbay Muğla’da

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili, gazeteci yazar Mustafa Balbay, “Geçmişten Geleceğe Türkiye” konferansı, kitap tanıtımı ve imza günü için 29 Ocak’ta Muğla’ya geliyor.

CHP İzmir milletvekili ve Cumhuriyet gazetesi yazarı Mustafa Balbay, Muğla ziyaretine Düğerek Cezaevinde yatan Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ziyareti ile başlayacak. CHP İl Başkanlığı, Muğla Belediye Başkanlığı ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edecek olan Mustafa Balbay, saat 14.00 de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde “Geçmişten Geleceğe Türkiye” konferansına konuşmacı olarak katılacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ndeki “Geçmişten Geleceğe Türkiye” konferansından sonra kitap tanıtımı ve imza günü düzenlenecek. Gazeteci yazar Mustafa Balbay sevenleri ve okuyucuları için kitaplarını imzalayacak. Muğla’daki konferanstan sonra Mustafa Balbay’ın programı Ortaca’da devam edecek.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.