MUSKİ, Zihni Derin’deki çalışmalarını tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, İl genelindeki alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe ilçesinde bulunan Orhaniye Mahallesi Zihni Derin Caddesi...

MUSKİ, Zihni Derin’deki çalışmalarını tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, İl genelindeki alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe ilçesinde bulunan Orhaniye Mahallesi Zihni Derin Caddesi üzerinde alt yapı çalışması gerçekleştiren MUSKİ ekipleri, bölgede yeni yağmur suyu ve içme suyu hattı yapımını tamamladı.

Bölgeye yaklaşık 2 haftada yeni yağmur suyu ve içme suyu hattı çeken MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, hat çalışmalarının yanında mazgal imalatı, su abone bağlantılarının yenilenmesi ve şebeke vanalarının yenilenmesi çalışmaları gerçekleştirdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmur suyu ve içme suyu hattı çekmeye devam edeceklerini ifade etti.

Ülgen, “Gerçekleştirdiğimiz yağmur suyu hat çalışmalarımız ile Kış aylarında özellikle yağmur sularını tahliye etmede kolaylık sağlama ve oluşabilecek göletlerin önüne geçmek amacındayız. Yağmur suyu hat çalışmalarımızı tamamlayarak bölgedeki sorunlarının önüne geçiyoruz. Bunun yanında içme suyu ihtiyacı olan bölgelerimiz de içme suyu hatları çekmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz Menteşe ilçemizdeki Orhaniye Mahallesi Zihni Derin Caddesi üzerinde gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda bölgede 400 metre yağmur suyu hattı, 300 metre içme suyu hattı, 12 adet mazgal imalatı, 20 adet su abone bağlantısı ve 5 adet şebeke vanasının yenilenmesi çalışması gerçekleştirdiler. İlçemizdeki alt yapı çalışmalarımızı kapsamlı ve titiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.