MUSKİ kendi işini kendisi yapıyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon ve içme suyu hattı çekerken yollarda oluşturduğu hasarı asfalt ve parke çalışmaları yaparak kendisi onarıyor.Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde...

MUSKİ kendi işini kendisi yapıyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon ve içme suyu hattı çekerken yollarda oluşturduğu hasarı asfalt ve parke çalışmaları yaparak kendisi onarıyor.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kanalizasyon ve içme suyu hattı çekerken yollarda oluşturduğu hasarı, asfalt ve parke çalışmaları yaparak kendisi onarıyor. MUSKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı’na bağlı 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, su ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan yolların tamirini kısa sürede yapmak, oluşabilecek kazaları önlemek ve vatandaşları mağdur etmemek için asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalarına Menteşe ilçesinde devam eden 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, daha önce kanalizasyon hattı çekilirken Orhaniye Mahallesi Şehit Astsubay Yıldıray Çelikoğlu Caddesi Kireç Sanayi Mevkii’nde bozulan yolun asfalt dökme çalışması yapıldı.

Alt ve üst yapı çalışmalarını bir arada götürdüklerini belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Kanalizasyon ve içme suyu hattı çektiğimiz yerlerde yolun bir kısmını kazmak zorunda kalıyoruz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra da kazarak bozduğumuz yolu en kısa sürede tekrar eski haline getirerek, vatandaşlarımızın mağduriyetini ve kazaları önlemek için asfalt dökme ve parke döşeme çalışmalarına devam ediyoruz. Su ve kanalizasyon çalışmalarından dolayı kimseyi mağdur etmemek için bozulan yolu kısa sürede düzenliyoruz. Çalışmalarımız esnasında vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyor, sabır ve anlayışları için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.