MUSKİ araç filosunu güçlendirdi

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli kamyon aldı.Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle araç...

MUSKİ araç filosunu güçlendirdi

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli kamyon aldı.

Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle araç filosunu genişletmeye devam eden MUSKİ Genel Müdürlüğü bu kapsamda filosuna 10 adet damperli kamyon ekledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo Kültürel alanda gerçekleştirilen araç tanıtımına MUSKİ Genel Kurul Üyeleri Nihat Okur, Ali İhsan Aktürk, MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Genel Müdür Yardımcıları Gürbüz Karabulut, Cem Yaşar, Daire Başkanları ve müdürler katıldı.

MUSKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Devlet Malzeme Ofisi üzerinden alımı tamamlanan araçlar, hizmete sunuldu.

Araç yatırımı hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen; “Araç filomuza Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle 1 Milyon 17 Bin 324 TL değerinde 10 kamyon daha kazandırdık. Yeni araçlarımız Muğla’nın tüm bölgelerindeki alt yapı sıkıntılarına müdahale eden ekiplerimize kolaylık sağlayacaktır. Bünyemize kattığımız 10 adet damperli kamyon ile birlikte öz malımız olan araç sayısı 387’ye yükseldi. Yaptığımız yatırımlarla birlikte MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ülgen ayrıca “MUSKİ’nin kuruluşundan bu yana maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün’e ve tüm karar organlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.