MÜRSEL ÖZATA,GÜVEN TAZELEDİ

Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesinin 5.’inci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda oy kullanan bütün üyelerin oylarının tamamını alan Özata, güven tazeledi.Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesinin 5.’inci Olağan Genel Kurulu ...

MÜRSEL ÖZATA,GÜVEN TAZELEDİ

Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesinin 5.’inci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda oy kullanan bütün üyelerin oylarının tamamını alan Özata, güven tazeledi.

Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesinin 5.’inci Olağan Genel Kurulu  Öğretmenevinde gerçekleşti. Yoğun katılım gerçekleştiği genel kurula, Türk Eğitim-Sen Kurucu Başkanı Şüayip Özcan, AKP Muğla Milletvekili Yüksel Özden, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Ankara Milletvekili Mehmet Erdem, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sendikaya bağlı üyeler katıldı.

Genel kurulda yapılan seçimlerde Mürsel Özata, 92 oyun tamamını alarak 4 yıl daha Türk Eğitim- Sen Muğla Şube Başkanı olarak görevine getirildi.

Özata seçimlere katılım gösteren ve oy veren bütün üyelere teşekkür ederken; Allah’ın bize bahşettiği ömrümüzün sonuna kadar vatana, millete, devlete, dine, milli ve manevi değerlere hizmet etmek istiyoruz. Bulunduğumuz makamlar hükmetme makamı değil, bir hizmet makamıdır. Türk Eğitim-Sen üyeleri bize 4 yıl daha bize hizmet etme imkanı sağlamıştır. Onların bu güvenlerine laik olmaya çalışacağız. Bir yandan Eğitim iş kollarındaki problemlerin çözümünde mücadele ederken, bir yandan da Muğla ilimizin eğitim ve öğretim kalitesini yükseltme adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” diye konuştu.

Mürsel Özata başkanlığındaki yönetim ise şu isimlerden oluşuyor: İlker Koçar, Hüseyin Meşe, Gülsime Uzun, Mehmet Ali Emin, Üzeyir Engin Demirel, Makbule Duru.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.