Murat Başaran coşturdu

Ortaca Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen halk konserinde sahne alan Murat Başaran, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Etkinliklere, Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan...

Murat Başaran coşturdu

Ortaca Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen halk konserinde sahne alan Murat Başaran, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Etkinliklere, Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı ve çok sayıda gençler ile vatandaşlar katıldı.

Çeşitli gösterilerin gerçekleştirildiği gecenin son bölümünde ünlü sanatçı Murat Başaran sahne aldı. Ünlü sanatçı Başaran kendi bestelerinin yanı sıra diğer ünlü sanatçının eserlerini de seslendirmesi hayranlarından büyük alkış topladı.

Konserin bitiminde Belediye Başkanı Hasan Karaçelik Ünlü Sanatçıyı çiçek verip kutladıktan sonra yaptığı konuşmada; “ Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını elde ettikten sonra, vatandaş ile Devletin barışmasını ve ülkede yaşayan insanların vatandaşlık haklarının verilmesinin ilk adımı olmuştur. Bugün Türkiye; her şeye rağmen demokrasi ile idare ediliyorsa, 1923’te kurulmuş Cumhuriyet’in gelişmesi ve onun sükunet içerisindeki adımları ile olmuştur. Bir de bu gün Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Bayramlar hep barışa ve kardeşliğe vesile olsun deriz; ama maalesef ülkemizde ve Dünya’da hala insanların bir arada yaşayabildiği ve mutlu olabildiği bir süreci yakalayamadık. Bu bayramlarda biraz daha kendimizi sorgularsak, ortak paydalarımızı bulabilirsek, barış içinde yaşamanın yollarını sorgular isek daha iyi olur diye düşünüyorum. Gelecek bayramların barış ve mutluluk içinde geçmesini temenni eder hepinize saygılar sunarım” diye konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.