Mültecileri taşıyan kamyonet devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 42 mülteciyi taşıdığı öğrenilen kamyonet uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 13 kişi de yaralandı.Gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen...

Mültecileri taşıyan kamyonet devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 42 mülteciyi taşıdığı öğrenilen kamyonet uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 13 kişi de yaralandı.

Gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, içinde Burma’lı 42 mülteciyi taşıdığı öğrenilen 34 VU 187 plakalı kamyonet, Dalaman ilçesi Kille koyu Boynuzbükü mevkiinde uçuruma yuvarlandı. Kazanın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans gelirken, 14 yaralı Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’deki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan 1 kadın Dalaman’da hayatını kaybederken, durumu ciddi olan 2 kişi de Muğla’ya sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan 28 kişi ise, Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.

Çelişkili ifadeler veren ve ifadeleri doğrultusunda Burmalı oldukları öğrenilen mültecilerin, İstanbul’dan kamyonete bindiği ve kaza yaptıkları noktaya kadar geldiği belirtiliyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kazanın ardından olay yerinden kaçtığı iddia edilen şoförün yakalanması için araştırmalar sürüyor.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.