Muhtarlardan, Otgöz’e teşekkür

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fen İşleri Müdürlüğünce Ortaköy Mahallesi’nde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahallesindeki çalışmaları değerlendiren Ortaköy Mahalle Muhtarı...

Muhtarlardan, Otgöz’e teşekkür

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fen İşleri Müdürlüğünce Ortaköy Mahallesi’nde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahallesindeki çalışmaları değerlendiren Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Demirelli Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

Kış aylarıyla birlikte ilçe genelinde yıllardır girilmeyen ara sokaklarda çalışmalarını sıklaştıran Seydikemer Belediyesi, çalışmalarına Ortaköy, Güneşli Demirler ve Çaykenarı mahalleleriyle devam etti. Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Demirelli’nin daveti üzerine rahatsızlığına rağmen bu mahalleye giden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Belediye Meclis Üyesi Durmuş Çetinkaya ve mahalle muhtarı Ramazan Demirelli ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Ortaköy’ün 3 ayrı bölgesinde yıllardır girilmeyen yollarda çalışma başlatıldığını kaydeden Mahalle Muhtarı Ramazan Demirelli çalışmalar ilgili olarak; “Mahalle yollarımızın çakıllanması için Başkanımıza müracaat ettik. Sağolsun başkanımız ve başkan yardımcılarımız, Fen işleri müdürümüz ve fen işleri personelimizden Allah razı olsun. Bütün mahalle yollarımıza hizmet yapmak için gece gündüz çalışıyorlar. Şuanda memnunuz yapılan hizmetlerden inşallah ilerleyen günlerde daha farklı bir şekilde hizmet alacağımıza eminim başkanımızdan.  Bu 3 mahalle yolumu çakıllanan yollarımın 2016 yılında başkanımın sözü var asfalt programına aldık diye. İnşallah zaman olur da o günlere varabilirsek asfalt yaptırmaya çalışacağız. Başkanlarımıza ve fen işleri müdürümüze hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Yaklaşık 10 yıldır bu yollara girilmedi, girilmeyen yollarımızı da şuan çakıllıyoruz. Daha önce hizmetler zayıftı ama şuanda seydikemer Belediyemizin çalışmasından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Çalışmaları büyük bir memnuniyetle karşılayan bazı mahalle sakinleri ise; “Kırk yıldır hizmet gelmeyen yollarımız hizmet gördü, Seydikemer belediyemizin çalışmalarından memnunuz, Seydikemer belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.