Muhtarlardan KADEM’e ziyaret

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) Bodrum’un muhtarlarıyla toplantı yaptı. KADEM Sorumlusu Asu Kösemen, danışmanlar İnci İyibaş ve İnci Yörükoğlu ev sahipliğindeki toplantıya Cevat Şakir Mahallesi...

Muhtarlardan KADEM’e ziyaret

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) Bodrum’un muhtarlarıyla toplantı yaptı. KADEM Sorumlusu Asu Kösemen, danışmanlar İnci İyibaş ve İnci Yörükoğlu ev sahipliğindeki toplantıya Cevat Şakir Mahallesi Muhtarı Satılmış Helik, Gümbet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgün, Kumbahçe Mahallesi Muhtarı Nil Taşkıran, Umurca Mahallesi Muhtarı Zeynep Finikelioğlu katıldı.

Muhtarlara KADEM’de yeni dönemde başlatılacak eğitimlerle ilgili bilgiler verildi ve yeni dönem için basılan kitapçıklar dağıtıldı. Okuma yazma, bilgisayar, İngilizce, Türkçe, Evde Çocuk Bakımı, Hasta ve Yaşlı Refakatçısı, Masöz, Girişimcilik, Ön Muhasebe, Yönetici Asistanı Programı, Halkla İlişkiler Elemanı, Rezervasyon Elemanı, Servis Elemanı, Garson, Barmen, Oda Temizleyicisi, Bulaşıkçı, Meydancı, Grafik, Grafik ve Animasyon Tabanlı Web Sayfası, İşaret Dili Programı’na kadar birçok mesleki eğitim yeni dönemde KADEM çatısı altında olacak. Eğitimler 11 Şubat 2013'de başlayacak. Toplantıda muhtarların önerileri de dikkatle takip edildi ve değerlendirmeye alındı.

 

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.