Muhtarlardan, Akarken’e teşekkür

Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Şükrü Arık beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Kiramettin Mahallesi Muhtarı Hayrettin Akay ile Kötekli Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Baydur olduğu halde Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf...

Muhtarlardan, Akarken’e teşekkür

Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Şükrü Arık beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Kiramettin Mahallesi Muhtarı Hayrettin Akay ile Kötekli Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Baydur olduğu halde Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken’i makamında  teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Arık,  bugüne kadar Muğla ve Muğla Esnafına yaptığı hizmetlerden dolayı ve ayrıca yapılacak olan Valilik Kupası müsabakalarında Muhtarlar Birliği Yiyecek Maddeleri Esnaf Spora sponsor olmasından dolayı teşekkür etti.  Arık, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Muhtarlar Birliği Derneği olarak gerek şahsı ile gerekse Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası ile ilişkilerin hep sıcak tutularak kendilerine olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken de yaptığı açıklamada  ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Muhtarlarımız demokrasinin mihenk taşlarıdır. Muhtarların şahsıma ve esnaflara  verdiği değer ve önemi  biliyorum. bundan sonra da Muhtarlar Birliği Derneğinin yapacağı sosyal faaliyetlerde yanlarında olacağız  ve desteğimiz sürecek. Ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Muğla Esnafı adına teşekkür ederim.” Diye konuştu. Arık ve beraberindekiler Akarken’e forma hediye ettiler.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.