Muhtarlar, Milas Belediyesi’nden memnun

Büyükşehir yasası sonrası tüzel kişiliklerini kaybederek Milas Belediyesi sorumluluk alalına giren mahalleler yapılan hizmetlerden oldukça memnun.Milas Belediyesi tarafından yapılan hizmetler için Başkan Muhammet Tokat’a ziyarette...

Muhtarlar, Milas Belediyesi’nden memnun

Büyükşehir yasası sonrası tüzel kişiliklerini kaybederek Milas Belediyesi sorumluluk alalına giren mahalleler yapılan hizmetlerden oldukça memnun.

Milas Belediyesi tarafından yapılan hizmetler için Başkan Muhammet Tokat’a ziyarette bulunan Akkent-Aydınlıkevler  ve Ulaş mahalle muhtarları ve mahalle halkı çalışmalar için teşekkür ettiler.

Muhtar Mustafa Öz Başkan Tokat’a çiçek vererek  şahsım ve mahalle halkım adına yaptığınız hizmetler için teşekkür edip çalışmalarında başarı diledi.

Tokat ziyaret için Muhtar Öz ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Başkan Tokat yaptığı konuşmada ; Diğer tüm mahallerimizde olduğu gibi Akkent mahallemizde de çalışmalarımız devam ediyor.Alanımız ve yükümüz çok ağır.Şimdiye kadarki çalışmalara baktığımda içime sinen çalışmalar yaptık.Bu kadar olumsuzluk ve imkansızlıklar içerisinde bu hizmetleri yapmak kolay değil.Halkımızın hizmet anlamında bizde beklentileri var,bunları karşılamak için çalışmalıyız.Şartlar ve ortam değiştiği zaman daha fazla ve daha güzel hizmetlerimiz olacak”dedi.

Başkan Tokat ayrıca Akkent kafe ve spor salonu için çok yakında proje üzerinden ihaleye çıkılacağı müjdesini de verdi.

Muhtar Ören ve beraberindeki mahalle halkı da yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Tokat’a teşekkür ettiler.

Ören ; Milas Belediyesi olarak mahallemize yapılan hizmetler bizi son derece mutlu ediyor. Mahalle ve Mezarlık yollarımız,duraklarımız ekipler tarafından düzenlendi.Araba ile çıkılması imkansız olan yollarımız bile parke taşı döşendi bizler bu anlamda sizlere teşekkür etmek istedik”dedi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip ;

“ Bizler bu hizmetleri teşekkür almak için yapmıyoruz.Bun hizmetleri yapmak bizlerin görevi.Sizlerin bu çalışmaları beğenip taktir etmeniz bizleri mutlu ediyor.Muhtarımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz.Mahallesi için çok çaba harcıyor.Bizde muhtarımızın isteklerini imkanlarımız doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyoruz.Milas belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. 132 mahalleye aynı anda hizmet götürmek imkansız.Belli bir program çerçevesinde bölüm bölüm çalışmalarımız devam ediyor.İmkanlar ve olanaklarımız doğrultusunda her mahallemizde çalışmalarımız devam edecek “dedi.

Bu haber toplam 191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.