Muhtarlar, kahvaltıda buluştu

Menteşe ve Ula’daki Mahalle Muhtarları, Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Muğla Şube Başkanı Şükrü Arık’ın Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler.Kahvaltıya Muğla...

Muhtarlar, kahvaltıda buluştu

Menteşe ve Ula’daki Mahalle Muhtarları, Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Muğla Şube Başkanı Şükrü Arık’ın Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler.

Kahvaltıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muhtarlar katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltıda konuşan Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Muğla Şube Başkanı Şükrü Arık, “Öncelikle kahvaltımıza katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Çok değerli muhtar arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Bu anlamda bir olalım, diri olalım diyor, Belediye Başkanlarımıza ve Kaymakamımıza katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

“Ayırım yapmadan hizmet ediyoruz”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş kahvaltıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek,” Başta Ula’dan gelen muhtarlarımız olmak üzere hepiniz hoş geldiniz.  Sizlerde benim gibi halkın oyları ile seçilen seçkin insanlarsınız. Bu nedenle bizler için çok değerlisiniz. Bugün Şükrü Başkanımızın sayesinde bir araya geldik. Bu çok önemli. Ortak akılla sorunları çözeceğimize inanıyorum. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekse Menteşe Belediyesi olarak biz, ayırım gözetmeden hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan’da “Menteşe’nin ilk Kaymakamı olarak görevdeyim. Bana uzak olmayan bir coğrafyada, Menteşe’de görev yapmak benim içinde mutluluk verici. Yeni Kurulan bir Kaymakamlık olarak bugüne kadar en iyi şekilde kurumumuzu temsil etmeye çalıştım. Bundan sonrada aynı özveri ile çalışacağımıza ve sizlerle birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, muhtarlığın çok önemli görev olduğunu belirterek, “Sizler çok önemli bir görevde bulunuyorsunuz. Muhtarlarımız mahalle halkının sorunlarına ulaşmamızda ve çözmede çok büyük bir görev üstleniyorlar. Bu anlamda daha çok bir araya gelip, sorunları hep birlikte çözmeliyiz” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.