MUHTAR'DAN OSMAN GÜRÜN'E; “ŞEHRİN KIRIK ÇIKIKLARINI TAMİR ET”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Milas Çamköy’ü ziyaretinde Muhtar ile ilginç diyaloğu dikkat çekti. Çamköy Muhtarı Saffet Keskin  Gürün’e, “ Bu şehrin kırık çıkıkları var tamir...

MUHTAR'DAN OSMAN GÜRÜN'E; “ŞEHRİN KIRIK ÇIKIKLARINI TAMİR ET”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Milas Çamköy’ü ziyaretinde Muhtar ile ilginç diyaloğu dikkat çekti. Çamköy Muhtarı Saffet Keskin  Gürün’e, “ Bu şehrin kırık çıkıkları var tamir et” dedi.

CHP  Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr Osman Gürün Muğla ilçe ziyaretlerine son hızla devam ediyor. Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat ve CHP İlçe Başkanı Suat Özcan ve kalabalık bir parti grubu tarafından karşılanan Dr Gürün ilk ziyaretini Ören ilçesine yaptı.

Ören pazar yerinde toplanan vatandaşlara hitap eden Dr Gürün " Yeni büyükşehir yasasıyla ilgili bilgiler verdi. Daha sonra halkın sorularını cevaplayan Dr Gürün "Yeni yasadaki eksiklikler herkes tarafından biliniyor. Bizim amacımız yanlışları doğru hale getirmek. Milas belediyesinin Ören halkı için yapacaklarının yanında daima Büyükşehir olarak  da yanınızda olacağız. Sorunları bu günden çok iyi irdeliyoruz, çok yakın zamanda Milas belediyesi ve Büyükşehir olarak sizlere bu bölgede yapılacak yeni yatırımlarımızı açıklayacağız " dedi.

Kalabalık bir grupla esnaf ziyaretlerinin ardından Ören belediye başkanı Kazım Turan'ı ziyaret eden Dr Gürün belediye çalışanlarının sıcak ilgisi ile karşılandı.

Ören sanayi sitesindeki esnaf ziyaretinden sonra köy ziyaretlerine geçildi.

Programında Türkevleri, Kalem,  Dereköy, Pinarköy, Bağdamları, ve Çamköy olan Gürün ve ekibi ilk olarak Türkevleri köyünde soruları cevapladı. Gidilen her köyün ortak ve ayrı sorunları olduğunu bunları aşmanın en önemli görevleri olduğunu belirten Gürün sözlerine "Asla kimseyi ayrı göremeyiz, Ötekileştirmek bizim işimiz değil. Muğla'da yaşayan herkes hangi partiye oy verirse versin bizim gözümüzde asla farkı yoktur dedi. Biz Hizmet için varız bu yolda neler yaptığımız Muğla'da ortada , İlçe belediye başkanlarımızın hepsine eşit mesafede duracağız dedi.

Akşam karanlığında son ziyaret edilen Çamköy muhtarının söyledikleri dikkat çekti.  . Keskin; " Sen bizim kırık çıkık doktorumuzdun yıllarca bütün köyler seni böyle bildi. Şimdi artık Muğlayı kurtar, bu şehrin   kırık çıkıklarını tamir et". dedi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.