Muğla’yı fotoğraflarıyla anlatacak

Bölgenin yaşamını, tarihi ve kültürel dokusunu çektiği fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştiren Muğlalı fotoğraf sanatçısı Erdinç Özal, TRT Belgesel kanalı tarafından hazırlanan “Anadolu’nun Gözleri” programına konuk...

Muğla’yı fotoğraflarıyla anlatacak

Bölgenin yaşamını, tarihi ve kültürel dokusunu çektiği fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştiren Muğlalı fotoğraf sanatçısı Erdinç Özal, TRT Belgesel kanalı tarafından hazırlanan “Anadolu’nun Gözleri” programına konuk oldu.

Anadolu’nun çeşitli il ve ilçelerinde stüdyo fotoğrafçılığı, foto muhabirliği ya da fotoğraf sanatıyla ilgilenen fotoğrafçılara konu alan TRT Belgesel kanalı tarafından hazırlanan “Anadolu’nun Gözleri” programına Muğlalı fotoğraf sanatçısı Erdinç Özal konuk oldu.

Bir hafta boyunca Muğla’nın ilçelerinde çekimleri yapılan ve sonbaharda da çekimleri devam edecek olan belgeselde, fotoğraf sanatçısı Erdinç Özal bölgenin yaşamını, tarihi ve kültürel dokusunu çektiği fotoğraflarla anlatacak.

Cemalettin İrken’in yönetmeliğini, Cengiz Duru’nun yapımcılığını üstlendiği “Anadolu’nun Gözleri” belgeseli, emektar fotoğrafçıları ortaya çıkararak onların gözünden şehrin yakın geçmişine ve bugününe bakmayı, bu insanları besleyen kültürel çeşitliliği de görselleştirmeyi amaçlıyor.

13 bölüm olarak hazırlanan “Anadolu’nun Gözleri” belgeseli  2016 yılı Ocak ayında  TRT Belgesel kanalında yayınlanacak.

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.