Muğla’ya modern Pazar yeri

CHP Menteşe Belediye Başkanı A. Adayı Mehmet Altınay Pazar yerini esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi. Muğla’ya modern bir Pazar yeri yapılacağı sözünü veren Mehmet Altınay “ Muğla’da hem Pazar yeri...

Muğla’ya modern Pazar yeri

CHP Menteşe Belediye Başkanı A. Adayı Mehmet Altınay Pazar yerini esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi. Muğla’ya modern bir Pazar yeri yapılacağı sözünü veren Mehmet Altınay “ Muğla’da hem Pazar yeri esnafımızın hem de alış veriş yapan vatandaşlarımızın büyük sıkıntıları vardı. Esnafımızı ve vatandaşımızı rahatlatacak modern bir Pazar yeri yapacağız” dedi.

CHP’den Menteşe Belediye Başkanlığı için A. Adayı olan Mehmet Altınay esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Son olarak Muğla açık Pazar yerinde ki esnafla bir araya gelen Mehmet Altınay Pazar yeri esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Pazar yeri esnafı tarafından büyük ilgi gören Mehmet Altınay Pazar yeri esnafına tüm sorunları çözeceğine dair söz verdi.

CHP Menteşe Belediye Başkanı A. Adayı Mehmet Altınay “ Pazar yeri esnafımızın sıkıntıları büyük. Ürünlerini sattıkları tezgahlardan tutun, yoluna kadar çok büyük sorunları var. Mevcut Pazar yerinin olumsuz koşullarını ne esnafımız ne de buradan alış veriş yapan vatandaşlarımız hak etmiyor. Mevcut Pazar yerinin bulunduğu alan içerisine çağdaş ve modern bir Pazar yeri inşa edeceğiz. Pazar yeri esnafımızın yer sıkıntısını da çözeceğiz. Pazar yeri esnafımız ve alış veriş yapan vatandaşlarımız yaz ve kış olmak üzere olumsuz hava şartlarından asla etkilenmeyecek” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.