Muğla’ya bir sosyal alan daha

Muğla Belediyesi, Muslihittin mahallesi Muhsin Özbay caddesindeki alana Açık alan Kültür Merkezi, Eğitim, Sergi alanı, park, gezi, günübirlik aktivite alanı ve Açık Hava Spor Tesisleri yapıyor.16 bin metrekare inşaat alanı içinde,...

Muğla’ya bir sosyal alan daha

Muğla Belediyesi, Muslihittin mahallesi Muhsin Özbay caddesindeki alana Açık alan Kültür Merkezi, Eğitim, Sergi alanı, park, gezi, günübirlik aktivite alanı ve Açık Hava Spor Tesisleri yapıyor.

16 bin metrekare inşaat alanı içinde, 5000 metrekare üzeri kapalı sergi alanı, basketbol ve voleybol sahaları, soyunma odaları ve duş odaları, 70 metrekare kafeterya alanı, 160 araçlık otopark, yeşil alan, park ve gezi alanlarından oluşuyor.

İnşaatına başlanan Açık alan Kültür Merkezi, Eğitim ve Sergi Alanı, Park, Gezi, Günübirlik Aktivite Alanı, Açık Hava Spor Tesisleri’nin sözleşme bedeli KDV dahil 2 milyon 634 bin 035 TL olarak belirlendi. Aralık ayı içerisinde bitirilmesi planlanan projenin yapımına başlandı.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Toptancı Hali yanındaki alana yapımına başlanan Açık alan Kültür Merkezi farklı yaşam alanlarını kapsayan bir proje. 5000 metrekare üzeri kapalı sergi ve fuar alanı, spor alanları, yeşil alan ve parklar gibi bir çok değişik hizmeti barındıracak. Geniş bir alana kurulacak olan kültür alanı konserler, fuarlar, sergiler için de kullanılabilecek. Muğlalıların ailecek gelerek alışveriş yapabileceği, spor yapabileceği geniş bir alanı daha Muğlamıza kazandırmış olacağız.” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.