Muğla’ya 49 danışman atandı

Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğünce, ülke genelinde göreve başlayan 4 bin İş ve Meslek Danışmanından 49 tanesinin Muğla’ya atandığı bildirildi. Konu ile ilgili olarak Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünden...

Muğla’ya 49 danışman atandı

Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğünce, ülke genelinde göreve başlayan 4 bin İş ve Meslek Danışmanından 49 tanesinin Muğla’ya atandığı bildirildi. Konu ile ilgili olarak Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Bilindiği gibi,kasım 2011 tarihinde 665 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Merkez ve taşra teşkilatında yeniden yapılanma sürecine gidilmişti. Bu kapsamda Çalışma Bölge Müdürlükleri lağvedilerek görevleri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine devredildi. Buna ek olarak İş ve Meslek Danışmanlığı adı altında yeni bir meslek ihdas edilerek Genel Müdürlüğümüz bünyesinde 4000 atama yapıldı. Bu 4000 kişinin şu ana kadar 49’u ilimizde peyder pey olarak göreve başladı.

İlimiz kamuoyunca da yakından takip edildiği üzere; vatandaşlarımıza etkili, verimli ve isabetli hizmet verebilmek amacıyla İş ve Meslek Danışmanlarına ve diğer çalışanlarımıza rutin olarak belli aralıklarla hizmetiçi eğitim kapsamında seminerler vermekteyiz. Daha önce; Yönetim Becerileri, Liderlik ve İletişim Semineri ve Halkla İlişkiler seminerleri düzenlenmişti. Bugün de “İş ve Meslek Etiği” konulu semineri düzenlemekteyiz. Amacımız; hem insan kaynaklarımızı yetiştirmek hem de bu süreçten elde edeceğimiz sinerjiyi milletimize karşı kaliteli hizmete dönüştürmektir.”

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.