MUĞLA’YA 18 AMBULANS TAKVİYESİ YAPILDI

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere gönderilen 18 ambulansın dağıtımı İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile yapıldı.Sinem KarakayaSağlık Bakanlığı...

MUĞLA’YA 18 AMBULANS TAKVİYESİ YAPILDI

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere gönderilen 18 ambulansın dağıtımı İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile yapıldı.

Sinem Karakaya

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere gönderilen 18 ambulansın dağıtımı Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle yapıldı.

İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’in hazır bulunduğu törene, Vali Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, ilçe belediye başkanları, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri katıldı.

Ambulanslar Muğla’da bulunan 112 Acil Sağlık İstasyonlarına aciliyet durumuna göre dağıtıldı. Bu kapsamda, Milas’a 3, Seydikemer’e 2, Menteşe’ye2, Marmaris ‘e 1, Bodrum’a 1, Yatağan’a 1, Dalaman’a 1, Datça’ya 1, Kavaklıdere’ye 1, Köyceğiz’e1, Ortaca’ya 1 ve Ula ‘ya 1 adet ambulans kullanıma hazır bir şekilde dağıtıldı.

Vali Orhan Tavlı, Sağlık Bakanlığı’na teşekkürlerini ileterek, “ Muğlamıza hayırlı uğurlu olsun. Muğla’ya 18 yeni ambulansın kazandırmasını sağlayan Sağlık Bakanlığımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Muğla’ya sağlık yatırımlarını kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerini dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Yaşadığımız pandemi sürecinde sağlığın, sağlık çalışanlarının ve sağlık yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha gördük.Sağlik çalışanlarımıza fedakarca çalışmaları için teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum ve  iyi ki varsınız diyorum.  Pandemi sürecini Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Sağlık Bakanınız Sayın Fahrettin Koca’nın çalışmaları ile oldukça başarılı bir şekilde yönettik. Pandemi sürecine ve tüm dünyada yaşanan ekonomik daralmalara rağmen, Muğla’mıza sağlık yatırımlarının kesintisiz bir şekilde devam ettirdik. Muğla’mıza kazandırdıkları yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Sağlık Bakanınıza teşekkür ediyorum. Yatırımlarımız sevgili hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

İhtiyaç durumuna göre ambulansların dağıtımının yapıldığını söyleyen Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, “Şuanda eski amblanslarla birlikte istasyon sayımızı aşan bir ambulans sayımız var. Eski ambalanslarımızın bakımını yaptırıp, istasyonlarımızda kullanmaya devam edeceğiz. İstasyonlarda ihtiyaç ve eskiyen ambulans sayısına bakarak dağıtımımızı yaptık. Diğert ambalanslarımızın bakımı bittiğinde onlarıda istasyonlarımıza geri kazandıracağız. Muğla’mıza kazandırdıkları yatırımlar için Sağlık Bakanlığımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.