Muğlaspor’un yeni hocası Ertemçöz

Egemen Urhan ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör arayışına başlayan Muğlaspor eski milli futbolcu, Milli Takım Eski Ege Bölge Antrenörü, Engelliler Milli Takımı Eski Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz ile...

Muğlaspor’un yeni hocası Ertemçöz

Egemen Urhan ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör arayışına başlayan Muğlaspor eski milli futbolcu, Milli Takım Eski Ege Bölge Antrenörü, Engelliler Milli Takımı Eski Teknik Direktörü Ercan Ertemçöz ile anlaştı. Daha önce profesyonel ligde iken Muğlaspor’da görev yapan Ertemçöz’ün yeniden görev alması camiada heyecan yarattı.

Muğlaspor tecrübeli teknik adam Ercan Ertemçöz ile anlaştı. Egemen Urhan’ın istifasının ardından teknik adam arayışına başlayan Muğlaspor yönetimi dev bir isimle anlaştı. Futbolculuk yılları başarılarla dolu olan eski milli futbolcu Ertemçöz daha önce Milli Takım Ege Bölge Antrenörlüğü ile Engelliler Milli Takımı Teknik Direktörlüğü de yapmıştı. Geçtiğimiz yıllarda bir dönem Muğlaspor’un profesyonel takım Teknik Direktörlüğünü de yapan Ertemçöz’ün yeniden görev alması camiada heyecan ve sevinç yaşattı.

Bugüne kadar Muğlaspor’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Teknik Direktör Egemen Urhan’a teşekkür eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Egemen Urhan’ın ayrılmasının ardından yönetim kurulu olarak teknik adam arayışına başladık. Futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri çok yüksek olan Ercan Ertemçöz ile anlaştık. Ercan Hoca’nın Ege futbolunu yakından tanıması ve daha önce külümüzde görev almasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Ercan Hoca ile kulübümüzün geleceğini birlikte planlayacağız. Ercan Ertemçöz ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Yeni Teknik Direktörümüzle birlikte takıma yeni bir heyecan ve motivasyon gelecek. Bu değişikliğin camiamıza hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

Bu haber toplam 284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.