Muğlaspor’un İdari Menejeri Erdinç Pala

Geçtiğimiz yıllarda Muğlaspor formasını başarıyla terleten ve daha sonra çok sayıda kulüpte forma giyen Erdinç Pala Muğlaspor yönetim kurulu tarafından Profesyonel Takım İdari Menejerlik görevine getirildi. Formasını terlettiği...

Muğlaspor’un İdari Menejeri Erdinç Pala

Geçtiğimiz yıllarda Muğlaspor formasını başarıyla terleten ve daha sonra çok sayıda kulüpte forma giyen Erdinç Pala Muğlaspor yönetim kurulu tarafından Profesyonel Takım İdari Menejerlik görevine getirildi. Formasını terlettiği kulüpte yeniden görev almanın çok mutluluk verici olduğunu ifade eden Erdinç Pala, takımın başarıya ulaşması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Muğlaspor'un eski futbolcusu Erdinç Pala yeşil beyaz yönetim kurulu tarafından Profesyonel Takım İdari Menajerlik görevine getirildi. Geçtiğimiz yıllarda Muğlaspor formasını başarıyla terleten, daha sonra da Vanspor, Eskişehirspor, Sarıyer ve Konyaspor gibi Süper Lig takımlarının formalarını giyen Pala, 2008 yılında ise Muğlaspor'un amatör liglerden  3. Lige yükseldiği sezon da takımda teknik adam olarak görev aldı. Son olarak geçtiğimiz sezon Uzakdoğu da bir takımın Teknik Direktörlüğünü yapan Muğlaspor'un eski futbolcusu Pala , yıllar sonra yeşil beyazlı kulüpte yeniden görev almanın çok gurur verici olduğunu söyledi.

Muğlaspor'un çok köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Muğlaspor Profesyonel Takım İdari Menajeri Erdinç Pala, Muğlaspor'un başarısı için var gücü ile çalışacağını vurguladı. Taraftarlardan her zaman olduğu gibi takıma destek vermelerini isteyen Pala, 'Bu Sezon boyunca geçtiğimiz yıl olduğu gibi tüm camia tek yürek olursa başarıya ulaşmamız daha kolay olur. Bu nedenle camianın tüm üyelerinden takıma sahip çıkmalarını ve desteklemelerini bekliyoruz' dedi.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.