Muğlaspor’dan Naganlu’ya ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu’yu ziyaret eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri, Nanganlu’nun TÜFAD Genel Sekreterliği’ne tekrar seçilmesi nedeniyle...

Muğlaspor’dan Naganlu’ya ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu’yu ziyaret eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri, Nanganlu’nun TÜFAD Genel Sekreterliği’ne tekrar seçilmesi nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, Alaaddin Naganlu’nun TÜFAD gibi önemli derneğin Genel Sekreterliği’ni tekrar seçilmesinin Muğla adına önemli olduğunu belirtti. İçten, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği futbolumuzun olmazsa olmazlarından. Türk futboluna önemli katkıları var. Böylesine güçlü ve önemli bir derneğin genel sekreterinin Muğlalı olması bizim gurur kaynağımız. TÜFAD Muğla Şube Başkanımız ve aynı zamanda TÜFAD Genel Sekreteri Aladdin Naganlu’yu görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Sekreteri ve TÜFAD Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, ziyaret için Muğlaspor Kulüp yönetimine teşekkür ederken, “TÜFAD Genel Merkez yönetiminde 6 yıl görev yaptıktan sonra 2006 yılında üstlendiğim Genel sekreterlik görevine 3. defa seçildim. Görevler gelir geçer. Önemli olan Türk futboluna bir şeyler kazandırmak. TÜFAD Muğla şubesi olarak ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.